fbpx

Stijlvolle verrassende winkels

Niets aangenamer dan een mooie functionele badkamer waar u tegelijk ook kan genieten van een deugddoend wellness-moment. Zorg wel dat u dit van bij de ontwerpfase meeneemt en tijdig professioneel advies inwint.

Badkamerinriching

Terwijl een badkamer inrichten zich vroeger beperkte tot het creëren van een praktisch ingerichte ruimte, wordt er tegenwoordig veel aandacht besteed aan een badkamerinterieur. Niet alleen is er een ruime keuze aan sanitair, zoals stijlvolle inloopdouches met of zonder zijwand, een jacuzzi met tv of audio-installatie, … ook handige opberg- en legruimtes en een sfeervolle verlichting toveren de badkamer om tot een gezellige ruimte.

Badkamermeubelen

Bereid het (ver)bouwen van een badkamer goed voor en werk eventueel met een 3D-programma zodat u zich het ontwerp makkelijk visueel kan voorstellen. Bepaal op voorhand de functies van uw badkamer en hou er dus rekening mee bij het inrichten. Moet de wasmachine ook in de badkamer? Dan is het goed, indien u de plaats heeft, om een afscheidingswand te voorzien of het toestel in een ingemaakte kast te plaatsen. Voorzie voldoende opbergruimte, dan blijft uw badkamer er altijd netjes en opgeruimd uitzien.

Badkamerstijl

Bepaal eerst de stijl van uw nieuwe badkamer. Gaat u voor een moderne strakke look of kiest u voor warmhouten meubelen? Worden het overal tegels of wil u graag een muur met een opvallend kleuraccent om wat variatie te brengen. Ook in de accessoires, zoals handdoekenrekjes, verwarming enz. is er volop keuze en is het goed om alles op elkaar af te stemmen zodat uw badkamerinterieur een mooi geheel vormt.

Badkamerverlichting

Stem ook de verlichting van uw badkamer af op haar verschillende functies. Zo kiest u best een helder wit licht aan de wastafel zodat uw scheerbeurt of het aanbrengen van uw make-up vlot verloopt. Combineer dit bijvoorbeeld ook met energiezuinige ledverlichting die u kan dimmen, als u na een drukke dag wil genieten van een warm bad. Denk er bij de keuze van verlichtingselementen ook aan dat een badkamer een vochtige omgeving is en dat de lampen corrosiebestendig zijn.

Wij denken met u mee

Hebt u het gevoel dat dit allemaal van het goede teveel is en u dit nooit alleen tot een goed einde kan brengen? Doe dan een beroep op de badkamerspecialist, Kempische Interieurbouw, want voor ons is niets onmogelijk. Wij hebben al heel wat badkamers ingericht in Lommel, Neerpelt, Overpelt, Hamont-Achel, Peer, Leopoldsburg, Balen en Mol. Onze knowhow en ons professioneel advies stellen we graag ten dienste van onze klanten. Neem contact met ons en wij maken een afspraak om vrijblijvend samen te zitten. Of vul hier het antwoordformulier in, dan contacteren wij u op het voor u meest geschikte moment.

Wie zijn wij?

Op 20 jaar tijd groeide de tweemans familiezaak Kempische interieurbouw uit tot een bedrijf met een 20-koppig team van multidisciplinaire vakmensen (ruwbouw, gipsplaat- en pleisterwerken, sanitair, schrijnwerkerij en vloeren). Zo’n polyvalent team zorgt ervoor dat u maar één contactpersoon nodig heeft om uw woning, winkel, kantoor of industrieel project te (ver)bouwen. Keukens, badkamers, woon-en slaapkamers, bedrijfsruimtes : wij doen het allemaal. Kempische interieurbouw : professioneel in kwalitatief maatwerk en creatief vakmanschap.

Badkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
badkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Badkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Badkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Badkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Badkamer realisatie van Kempische Interieurbouw

Heeft u bouw- of renovatieplannen?

Ik zit graag eens met u vrijblijvend samen om zo uitgebreid naar uw wensen te luisteren en mee te denken hoe we uw wensen binnen de bestaande mogelijkheden kunnen verwezenlijken.