fbpx

Droomt u van een nieuwe keuken?

Bent u toe aan een nieuwe keuken of heeft uw bestaande keuken een facelift nodig? Dan vindt u hier enkele nuttige tips op een rij.

Keukeninrichting

Maak eerst voor uzelf uit welke stijl van keuken u wilt. Wordt het een klassieke landelijke keuken met warmhouten kasten of kiest u eerder voor strakke moderne lijnen? Denk eraan dat een keuken tegenwoordig meer is dan alleen maar de plek waar de gezinsleden elkaar vinden rond een lekker bereide maaltijd. Een modern ingerichte keuken is het kloppend hart van de woning en doet ook dienst als leefruimte en ontmoetingsplek voor vrienden. Een keuken moet perfect aansluiten bij de rest van uw interieur en daar houdt u dus best rekening mee bij uw keuken(re)styling.

Werkplek

Een tweede belangrijk punt bij uw keukeninrichting is dat, ook al heeft een keuken verschillende functies, koken uiteindelijk de belangrijkste blijft. Voor een optimale praktische indeling moet u dus zorgen dat de afstand tussen kookplaat, spoelbak en koelkast, de zogenaamde werk- of keukendriehoek, niet te groot is, want daar vindt de grootste activiteit plaats. Anders legt u onnodige meters af terwijl u aan het koken bent en wordt koken wel heel vermoeiend.

Keukenplanner

Ter voorbereiding kan u ook de zaken noteren waarvan u heeft gemerkt dat u ze mist in uw huidige keuken, zoals flessenladen of greep loze kasten en ze in uw nieuwe keuken inplannen.

Keukenspecialist

Hoe handig u ook bent, de belangrijkste tip is wel dat u bij een nieuwe keuken of een keukenrenovatie best een specialist in keukeninrichting in de arm neemt. Zo vermijdt u bijvoorbeeld dat lades niet goed afsluiten omdat de afmetingen niet helemaal kloppen of dat u vergeet om een goede ventilatie in te plannen, met levenslange eetgeurtjes in het hele huis tot gevolg. Doe daarom een beroep op Kempische interieurbouw. We komen vrijblijvend ter plaatse zodat u ons uitgebreid kan vertellen over uw keukenideeën en we op die basis een keukenontwerp kunnen uittekenen. Onze ervaren interieurarchitecten werken een voorstel op maat uit, waarbij ze ook rekening houden met functionaliteit en comfort. Aan de hand van een 3D-presentatie en materiaal- en kleurstalen maken ze uw keuken visueel en krijgt uw droomkeuken op die manier vorm. Samen werken we daarna uw keukeninrichting verder uit.

Wij denken met u mee

Nieuwsgierig naar onze manier van werken? Neem contact met ons en wij maken een afspraak om vrijblijvend samen te zitten. Of vul hier het antwoordformulier in en laat ons weten op welk moment we u mogen bellen.

Wie zijn wij?

Kempische interieurbouw begon 20 jaar geleden als een tweemans familiezaak en groeide uit tot een 20-koppig team van vakmensen uit verschillende disciplines (ruwbouw, gipsplaat- en pleisterwerken, sanitair, schrijnwerkerij en vloeren). Het grote voordeel van zo’n multidisciplinair team is dat u als u met ons samenwerkt maar één contactpersoon nodig heeft voor de hele woning, winkel, kantoor of industriële project. Keukens, badkamers, woon-en slaapkamers, bedrijfsruimtes : wij (ver)bouwen het allemaal. Bovendien is maatwerk onze specialiteit, waarbij we vakmanschap, kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel dragen.

Keuken realisatie van Kempische Interieurbouw
Keuken realisatie van Kempische Interieurbouw
Keuken realisatie van Kempische Interieurbouw
Keuken realisatie van Kempische Interieurbouw
Keuken realisatie van Kempische Interieurbouw
Keuken realisatie van Kempische Interieurbouw

Heeft u bouw- of renovatieplannen?

Ik zit graag eens met u vrijblijvend samen om zo uitgebreid naar uw wensen te luisteren en mee te denken hoe we uw wensen binnen de bestaande mogelijkheden kunnen verwezenlijken.