fbpx

Een nieuwe look voor uw woonkamer

Heeft uw nieuwe woning nog een woonkamer nodig of wil u uw woonkamer onderhanden nemen en compleet herinrichten? Ga dan zeker niet over een nacht ijs bij de inrichting ervan en volg om te beginnen hier onze tips.

Woonideeën

Naast de keuken is de woonkamer de belangrijkste woonruimte in huis. Het is de plek waar het gezin elkaar vindt na een drukke werkdag, tv kijkt, misschien ook eet of zelfs werkt. Om ervoor te zorgen dat al die functies uiteindelijk een mooi geheel vormen, is het belangrijk op voorhand samen te zitten en ieders wensen en ideeën te noteren. Inspiratie kan u in elk geval opdoen in woon- en decoratietijdschriften of door een bezoek aan een woonbeurs. Op die manier bent u op de hoogte van de laatste trends en nieuwste snufjes op vlak van domotica enz.

Uw woonkamer in 3D

Eens u alle ideeën heeft opgelijst, tekent u best een grondplan van uw woonkamer. Ook voor wie niet kan tekenen, lukt dit gemakkelijk en vlot met het gratis 3D Google Sketchup programma. Op die manier krijgt uw woonkamerinterieur al meteen vorm en kan u naar hartenlust meubelen verplaatsen en herschikken.

Woonstijl

Eens u weet hoe uw woonkamer inrichten, wordt het tijd om te kijken voor welke stijl u kiest. Gaat u voor een landelijke stijl of worden het gietvloeren en strak moderne meubelen? Wil u een grote open ruimte of liever afgebakende delen zodat u, als u bijvoorbeeld thuiswerkt, uw bureauhoek wat kan afschermen? Zorg dat u goed weet wat u wilt eer u aan uw woonkamerinrichting begint.

Woonkamerinterieur

Ook de meubelen voor uw woonkamer verdienen uw aandacht. Wilt u ruimte besparen, dan kiest u best voor ingebouwde kasten. Ze zorgen er bovendien voor dat uw woonkamer er altijd netjes opgeruimd uitziet. En wat met de tv, moet die zichtbaar zijn of wil u dat ze in een kast schuift? En gaat u voor vloerverwarming of voor discreet ingebouwde convectoren? Ook de verlichting mag u niet vergeten : rechtstreeks of indirect licht, spotjes aan het plafond of een combinatie van lichtbronnen om de juiste sfeer te creëren naargelang het moment.

Wij denken met u mee

U ziet het: er komt veel kijken bij het inrichten van een woonkamer. Ziet u ertegenop dit voorbereidend werk alleen te doen? Doe dan een beroep op de woonkamerspecialist, Kempische Interieurbouw. Wij hebben al heel wat woonkamers ingericht in Lommel, Neerpelt, Overpelt, Hamont-Achel, Peer, Leopoldsburg, Balen en Mol. Neem contact met ons en wij maken een afspraak om vrijblijvend samen te zitten. Of vul hier het antwoordformulier in, dan contacteren wij u op het voor u meest geschikte moment.

Wie zijn wij?

Op 20 jaar tijd groeide de tweemans familiezaak Kempische interieurbouw uit tot een bedrijf met een 20-koppig team van multidisciplinaire vakmensen (ruwbouw, gipsplaat- en pleisterwerken, sanitair, schrijnwerkerij en vloeren). Zo’n polyvalent team zorgt ervoor dat u maar één contactpersoon nodig heeft om uw woning, winkel, kantoor of industrieel project te (ver)bouwen.

Keukens, badkamers, woon-en slaapkamers, bedrijfsruimtes : wij doen het allemaal. Kempische interieurbouw : professioneel in kwalitatief maatwerk en creatief vakmanschap.

Woonkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Woonkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Woonkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Woonkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Woonkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Woonkamer realisatie van Kempische Interieurbouw

Heeft u bouw- of renovatieplannen?

Ik zit graag eens met u vrijblijvend samen om zo uitgebreid naar uw wensen te luisteren en mee te denken hoe we uw wensen binnen de bestaande mogelijkheden kunnen verwezenlijken.