fbpx

Kantoren van de toekomst

Kantoren zijn al lang niet meer die stoffige, duffe ruimtes waar je onder het ongezellige licht van Tl-buizen zit te werken. En gelukkig maar! Er waait een frisse wind door de kantoorinterieurs en de inrichting van werkplekken.

Kantoortrends

Kantoren lijken wel het verlengstuk van onze woningen te zijn. Werkruimtes zijn meer en meer gezellig en functioneel ingericht zodat het er aangenaam werken en toeven is. Flexwerken is niet meer weg te denken, dit maakt dat veel werknemers regelmatig thuiswerken en dat u niet langer voor ieder van hen een vast bureau moet voorzien. Voorzie bij de inrichting daarom handige opbergkastjes waarin ze hun persoonlijke spullen makkelijk kwijt kunnen. Omdat teveel uren na elkaar zitten ongezond is, is de trend van het staand werken in volle opgang. Moet u nieuwe bureaus aanschaffen, kies dan voor verstelbare modellen die u kan aanpassen aan zittend of staand werk.

Kantoorinrichting

Een eerste indruk is belangrijk. Zorg daarom dat de onthaalbalie van uw kantoor het imago van uw bedrijf uitstraalt en dat uw klanten er op een comfortabele manier kunnen wachten. Besteed ook aandacht aan en goede verlichting, dat spaart ieders ogen. Kleur mag opnieuw op kantoor. En dat is goed, want kleur kan mensen inspireren en hun humeur beïnvloeden. Zo zorgt geel voor een positief en warm gevoel, terwijl blauw de productiviteit bevordert, vandaar dat deze kleur zowel past op de werkplek zelf als in een vergaderruimte. Voor een hippe, eigentijdse toets, bijvoorbeeld in een reclamebureau of een ander creatief bedrijf, kan u zelfs kiezen voor magenta, geel en cyaan. Laat in elk geval uw kantoorinterieur stralen.

Kantoormeubilair

Met ergonomische kantoormeubelen van goede kwaliteit draagt u bij aan het werkcomfort en de tevredenheid van uw werknemers. Ronde tafels hebben ook hun plek in een kantoorinterieur, zo zijn ze handig om te vergaderen of om te lunchen. Voorzie ook voldoende opbergruimte met ingebouwde of losstaande kasten, ladeblokken enz. zodat uw kantoor een opgeruimde indruk geeft, voor het geval een van uw klanten onverwacht een kijkje achter de schermen komt nemen.

Wij denken met u mee

Wilt u dat een professioneel team uw kantoorruimte (ver)bouwt zodat functionaliteit en gebruiksgemak hand in hand gaan met esthetiek? Doe dan een beroep op Kempische Interieurbouw en op onze jarenlange ervaring in kantoorinrichting. Wij hebben al heel wat kantoren ingericht in Lommel, Neerpelt, Overpelt, Hamont-Achel, Peer, Leopoldsburg, Balen en Mol. Onze knowhow stellen we graag ten dienste van onze klanten. Neem contact met ons en wij maken een afspraak om vrijblijvend samen te zitten. Of vul hier het antwoordformulier in, dan contacteren wij u op het voor u meest geschikte moment.

Wie zijn wij?

Op 20 jaar tijd groeide de tweemans familiezaak Kempische interieurbouw uit tot een bedrijf met een 20-koppig team van multidisciplinaire vakmensen (ruwbouw, gipsplaat- en pleisterwerken, sanitair, schrijnwerkerij en vloeren). Zo’n polyvalent team zorgt ervoor dat u maar één contactpersoon nodig heeft om uw kantoor, woning, winkel of industrieel project te (ver)bouwen. Keukens, badkamers, woon-en slaapkamers, bedrijfsruimtes : wij doen het allemaal. Kempische interieurbouw : professioneel in kwalitatief maatwerk en creatief vakmanschap.

Kantoorinrichting realisatie van Kempische Interieurbouw
Kantoorinrichting realisatie van Kempische Interieurbouw
Kantoorinrichting realisatie van Kempische Interieurbouw
Kantoorinrichting realisatie van Kempische Interieurbouw
Kantoorinrichting realisatie van Kempische Interieurbouw
Kantoorinrichting realisatie van Kempische Interieurbouw

Heeft u bouw- of renovatieplannen?

Ik zit graag eens met u vrijblijvend samen om zo uitgebreid naar uw wensen te luisteren en mee te denken hoe we uw wensen binnen de bestaande mogelijkheden kunnen verwezenlijken.