fbpx

Stijlvolle verrassende winkels

Of u nu een schoenwinkel, een bakkerij of een kledingzaak uitbaat: de juiste winkelinrichting is altijd van belang. Een doordacht winkelconcept zorgt er immers voor dat uw klanten er zich op hun gemak voelen en dat winkelen er een plezier is.

Winkelinrichting

Een klant wil in een aangename winkel shoppen, creëer daarom de juiste omgeving en sfeer die bij uw product past, of het nu om bloemen, kleding, schoenen of brood gaat. De etalage van uw winkel verdient zeker extra aandacht, het is immers het visitekaartje en de eerste indruk die klanten van uw winkel hebben. Neem hiervoor een gespecialiseerde etalagist in de arm, als u er zelf geen kaas van hebt gegeten. Zorg dat uw winkelinterieur past bij uw product. Kies voor warm hout, sober design of kleurig hip, afhankelijk van uw doelgroep.

Winkelinterieur

Wat u ook verkoopt, presenteer al uw producten overzichtelijk en voorzie voldoende winkelrekken. Hou steeds het comfort van uw klanten in uw achterhoofd, zet bijvoorbeeld stoelen of een gezellige zitbank zodat wachten aangenaam wordt. Besteed aandacht aan sfeervolle verlichting en zorg zeker in paskamers voor de juiste belichting - die laat in veel winkels immers te wensen over en zet klanten niet aan tot kopen-. Wat toch niet de bedoeling kan zijn. Uw toonbank mag gerust de aandacht trekken en origineel zijn, maar ze moet tegelijk ook praktisch zijn.

Fysieke winkel

Eén van de voordelen van een fysieke winkel tegenover een online winkel is dat u volop de kans heeft om hem smaakvol in te richten en u op die manier van de online concurrentie te onderscheiden. Zorg voor een totaalbeleving waarbij alle zintuigen aan bod komen. Kies de juiste materialen, kleuren, achtergrondmuziek, voorzie eventueel een bar, koffie-of kinderhoek, volgens de noden van uw publiek. Zo wordt hun shoppingmoment een heuse geslaagde (familie)beleving!

Wij denken met u mee

Lijkt dit alles u een onoverkomelijke zaak? Dat begrijpen wij maar al te goed. Een winkel inrichten is nu eenmaal iets anders dan een woonkamer aankleden. Doe daarom beroep op een interieurarchitect zodat die vorm kan geven aan uw winkel en een concept kan ontwerpen dat past bij uw product. Wij van Kempische Interieurbouw hebben al heel wat winkels ingericht in Lommel, Neerpelt, Overpelt, Hamont-Achel, Peer, Leopoldsburg, Balen en Mol. Onze knowhow en professioneel advies stellen we graag ten dienste van onze klanten. Neem contact met ons en wij maken een afspraak om vrijblijvend samen te zitten. Of vul hier het antwoordformulier in, dan contacteren wij u op het voor u meest geschikte moment.

Wie zijn wij?

Kempische interieurbouw begon 20 jaar geleden als een tweemans familiezaak en groeide uit tot een 20-koppig team van vakmensen uit verschillende disciplines (ruwbouw, gipsplaat- en pleisterwerken, sanitair, schrijnwerkerij en vloeren). Het grote voordeel van zo’n multidisciplinair team is dat u als u met ons samenwerkt maar één contactpersoon nodig heeft voor de hele woning, winkel, kantoor of industriële project. Keukens, badkamers, woon-en slaapkamers, bedrijfsruimtes : wij (ver)bouwen het allemaal. Bovendien is maatwerk onze specialiteit, waarbij we vakmanschap, kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel dragen.

Winkelinrichting realisatie van Kempische Interieurbouw
Winkelinrichting realisatie van Kempische Interieurbouw
Winkelinrichting realisatie van Kempische Interieurbouw
Winkelinrichting realisatie van Kempische Interieurbouw
Winkelinrichting realisatie van Kempische Interieurbouw
Winkeinrichting realisatie van Kempische Interieurbouw

Heeft u bouw- of renovatieplannen?

Ik zit graag eens met u vrijblijvend samen om zo uitgebreid naar uw wensen te luisteren en mee te denken hoe we uw wensen binnen de bestaande mogelijkheden kunnen verwezenlijken.