fbpx

Tijd om weg te dromen in uw slaapkamer

Ook al dient een slaapkamer vooral om te slapen en is het er dus vaak donker, toch is het inrichten ervan en het tot een gezellige plek maken een must… en bovendien is het nog leuk ook !

Slaapkamerideeën

Net als voor andere ruimtes in uw woning moet u ook eerst de stijl van uw slaapkamer bepalen. Wordt het strak modern of droomt u al lang van een romantische slaapkamer met een hemelbed? In uw slaapkamer kan u in elk geval uw persoonlijkheid tot uiting laten komen. Heeft u zelf geen inspiratie, zoek dan voorbeelden in magazines of online.

Slaapkamermeubelen

Welke meubelen u kiest om uw slaapkamer in te richten, is afhankelijk van de grootte van uw slaapkamer. Is ze klein, dan kiest u best voor ingebouwde kasten en kan u gebruikmaken van spiegels voor een vergrotend effect. Of misschien heeft u de ruimte voor een dressing? Op die manier kan uw slaapkamer een echte plek zijn om te cocoonen. Bent u toe aan een nieuw bed? Dan is een box-spring bed wellicht een mogelijkheid; het maakt gebruik van een comfortabel en ventilerend slaapsysteem dat rekening houdt met de vorm van uw rug en is niet voor niets uit de hotelwereld naar onze woningen overgewaaid. Vallen de kinderkamers wat klein uit, kies dan voor een hoogslaper of een stapelbed.

Slaapkamer interieur

Omdat u in een slaapkamer tot rust moet komen, is de kleurkeuze van groot belang. Kleuren beïnvloeden namelijk uw gemoedstoestand en kunnen een opwekkend of rustgevend effect hebben. Kies dus voor neutrale, gedempte kleuren of pasteltinten. Wilt u toch een fel kleuraccent, zet dat dan liefst op de muur achter uw bed.

Slaapkamer decoratie

Naast de meubelen zorgt ook de decoratie van uw slaapkamer voor een gezellige uitstraling. Hebt u geen overburen die bij u kunnen binnenkijken, dan hoeft u misschien geen witte ondergordijnen te hangen. Kies een mooie stof voor uw overgordijnen, zoek aangepaste sfeerverlichting, comfortabele kussens enz. die aan het interieur van uw slaapkamer de finishing touch geven.

Wij denken met u mee

Wilt u zich laten inspireren door een professioneel team dat ervaring heeft in het inrichten van slaapkamers? Doe dan een beroep op de slaapkamerspecialist, Kempische Interieurbouw. Wij hebben al heel wat slaapkamers ingericht in Lommel, Neerpelt, Overpelt, Hamont-Achel, Peer, Leopoldsburg, Balen en Mol. Onze knowhow en ons professioneel advies stellen we graag ten dienste van onze klanten. Neem contact met ons en wij maken een afspraak om vrijblijvend samen te zitten. Of vul hier het antwoordformulier in, dan contacteren wij u op het voor u meest geschikte moment.

Wie zijn wij?

Kempische interieurbouw begon 20 jaar geleden als een tweemans familiezaak en groeide uit tot een 20-koppig team van vakmensen uit verschillende disciplines (ruwbouw, gipsplaat- en pleisterwerken, sanitair, schrijnwerkerij en vloeren). Het grote voordeel van zo’n multidisciplinair team is dat u als u met ons samenwerkt maar één contactpersoon nodig heeft voor de hele woning, winkel, kantoor of industriële project. Keukens, badkamers, woon-en slaapkamers, bedrijfsruimtes : wij (ver)bouwen het allemaal. Bovendien is maatwerk onze specialiteit, waarbij we vakmanschap, kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel dragen.

Slaapkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Slaapkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Slaapkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Slaapkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Slaapkamer realisatie van Kempische Interieurbouw
Slaapkamer realisatie van Kempische Interieurbouw

Heeft u bouw- of renovatieplannen?

Ik zit graag eens met u vrijblijvend samen om zo uitgebreid naar uw wensen te luisteren en mee te denken hoe we uw wensen binnen de bestaande mogelijkheden kunnen verwezenlijken.